Treceți la conținutul principal

Eternity Salt Cave, mai mult decat salinoterapie

Despre beneficiile salinoterapiei se vorbeste de multi ani, medicii o recomanda pentru diverse afectiuni de la banala raceala, nas infundat, tuse pana la astm, probleme ale pielii sau alergii. Bineinteles, ca orice terapie alternativa are si contraindicatii la persoanele cu boli grave precum tuberculoza, cancer pulmonar si pana la probleme cardiovasculare.

Toti ne dorim sa facem cure prelungite de salinoterapie in marile saline de adancime din Romania, despre care toti specialistii afirma ca sunt printre cele bune din Europa, cu un aer de o puritate rara. Dar nu toti avem timpul si resursele sa ne facem vacantele in astfel de locatii mai ales ca nu ne putem lua concedii prelungite.

Din fericire de mai multi ani au aparut in marile orase salinele artificiale sau salinele de suprafata, care vin in sprijinul locuitorilor din diferite zone si faciliteaza accesul la curele de salinoterapie.

Eternity Salt Cave, este o astfel de locatie, dar mai speciala, aici o incapere de 36 mp, tapetata integral cu sare adusa de la Praid pune la dispozitie un loc de relaxare cu chromoterapie, meloterapie pentru adulti si un loc de joaca pentru cei mici.

Dar la Eternity Salt Cave ai mai mult decat salinoterapie, aici ai posibilitatea sa alegi sa practici meditatia si constientizarea propriului corp prin practica Yoga, Yogilates, YogaKids si chiar sa inveti pasi de salsa si bachata descult in sarea maruntita de pe podea. Un microclimat salin de Praid, in mijlocul unui cartier rezidential, construit recent unde praful este peste tot, de la masinile niciodata curate pana in balcoanele si casele locuitorilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandari si contraindicatii pentru salinoterapie (haloterapie)

SALINOTERAPIA
HALOTERAPIA Recomandari pentru sedinte de salinoterapie (sau haloterapie)racelirinitesinuziteapneeamigdalitaastm bronsicbronsita astmatiformainsuficienta respiratorieafectiuni dermatologice - psoriazis, acnee, pete pigmentare s.a.depresiinevrozeinsomniipneumoniipolipitusea fumatoruluialergii la poluanti industriali
Contraindicatii pentru sedinte de salinoterapie (sau haloterapie) probleme cardiovasculare - infarct, preinfarcthepatitainsuficienta renalatuberculoza activacancer pulmonarhemoragiiepilepsieboli infecto-contagioaseangina pectoralamicoze pulmonarehipertensiune arterialaclaustrofobiehemoptizie - tuse cu sange

De ce sa apelam la medicamente si nu la natura?

In ultimii ani a devenit o moda, sau poate o comoditate din partea unora dintre noi sa apelam la o pastila “minune” in loc sa depunem un minim de efort si sa ne interesam cum ne poate ajuta natura in micile noastre probleme de zi cu zi. Este mai usor sa inghitim o pastiluta, care de cele mai multe ori, doar potoleste un simptom si in niciun caz nu trateaza cauza, decat sa cautam o alternativa mai sanatoasa pe care natura ne-o poate oferi gratuit sau mult mai ieftin decat farmaciile si marile organizatii pharma.
Ce este salinoterapia? Este un procedeu neinvaziv de terapie, extrem de simplu, care implică, pe de o parte, inhalarea pe caile respiratorii a aerosolilor salini, iar pe de altă parte absorbția acestora prin intermediul pielii.
Cum actioneaza aerosolii salini? Sarea, prin natura sa, este o substanță bactericidă, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, în multe cazuri comportându-se ca un dezinfectant. Prin depunerea și absorbția ionilor salini la nivelul căilor respira…